sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Vaatekaapin ovi sulkeutuu

Tarkoitukseni ei ollut pitää näin pitkää taukoa blogista. Tarkoitukseni oli oikeastaan heti joulun jälkeen ilmoittaa, että lopetan blogin. Tarvitsin kuitenkin vielä vähän harkinta-aikaa. Nyt kun en ole puoleentoista kuukauteen postannut, niin taidan olla harkinnut riittävän kauan.

Neljä vuotta sitten aloin lukea blogeja enemmän. Ensin seurasin muutamaa, mutta seurattavien blogien joukko kasvoi nopeasti. Aika nopeasti syntyi myös ajatus omasta blogista ja pian blogi olikin jo pystyssä. Aluksi en kertonut blogista kellekään, mutta aika pian huomasin, että bloggaaminen niin salassa, ettei edes kanssani asuva poikaystävä tietäisi, olisi aika mahdotonta. Kellekään muulle en ole kuitenkaan blogista kertonut tähänkään päivään mennessä.


Blogi on ollut monessa mukana ja erityisen tärkeä blogi on ollut silloin kuin olen kaivannut muuta ajateltavaa. Parhaimmillaan blogi on ollut ihana pakopaikka arjen keskellä. Pahimmillaan blogi on aiheuttanut ylimääräistä stressiä ja vienyt aikaa muilta oikeasti tärkeämmiltä asioilta. Kokonaisuutena blogiin liittyy kuitenkin huomattavasti enemmän positiivista kuin negatiivista ja olen oikeastaan ihan huomaamattani oppinut paljon. Blogin ansiosta on myös löytänyt tyylini ja tiedän mikä sopii minulle ja mikä ei. Omien asujensa kuvaaminen on ihan hyödyllistä, vaikkei blogia pitäisikään.Miksi sitten olen lopettamassa blogia? Blogin lopettamista olen pohtinut viime kesästä asti, mutta aina avatessani Bloggerin on tullut tunne, että haluan sittenkin vielä jatkaa. Muoti- tai tyyliblogi ei kuitenkaan enää tunnu tärkeältä ja käytän aikani mieluummin muuhun. Myös muiden blogien lukeminen on vähentynyt murto-osaan siitä mitä se oli vuonna 2012. Luen kuitenkin edelleen muutamaa samaa blogia, joita olen seurannut jo vuoden 2012 keväästä asti. Uudemmat blogit eivät vain ole onnistuneet koukuttamaan minua. En ole myöskään kiinnostunut muodista enää niin paljon kuin ennen. Tykkään silti miettiä asuja ja selailla Pinterestiä tai muotilehtiä. Pinterest-tilini säilyy muuten ennallaan, jos haluat seurata minua siellä.

En tiedä kenelle voin jatkossa hehkuttaa keksimiäni asuyhdistelmiä tai alelöytöjäni. Shoppailtuakin tulee nykyään kyllä vähemmän kuin ennen. Käytän nykyään enemmän samoja asuja; kun keksin jonkun kivan asun käytän sitä useasti. Tyylini on muuttunut ehkä myös vähän tylsemmäksi ja käytän värejä vähemmän kuin ennen.Jos tätä tulee liikaa ikävä, niin aina voi onneksi aloittaa uudestaan. Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että tämän blogin jatkaminen ei tunnu enää kivalta. Kiitos paljon teille kaikille blogiani lukeneille kuluneista vuosista <3

Postauksen kuvituksena on julkaisematta jääneitä asuja  viime vuodelta. Tuli ehkä vähän kesää ikävä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)